Home

Les prix sur notre site internet sont sujets à des augmentations incontrôlées par nos fournisseurs. Si le prix n’est pas correct, nous vous enverrons une confirmation de prix.

DILOCA – Votre Carte Digitale

Une CARTE DIGITALE pour votre organisation!

  • Offrez à vos clients une carte digitale complète!
  • Rapide et facile!
  • Pas de plastique, pas de déchets, pas de transport et pas d’énergie!

Nous fabriquons votre carte digitale avec votre identité, logo, adresse, image et code QR.

Utilisez-la comme nouvelle carte client digitale, carte de membre, billet ou bon d’accès …

En savoir plus…

Jouw partner in 100 tot miljoenen kaarten!!!

Cardcenter staat garant voor de hoogste kwalitatieve normen van bank- en klantenkaarten. Wij garanderen van onze kant de hoogste kwaliteit van gelamineerde en tevens niet-gelamineerde kaarten binnen de toleranties van de algemene ISO-normen voor plastic kaarten. Cardcenter gebruikt de beste offset printers en kan tevens digitaal printen via de HP Indigo.

De kaarten geleverd door Cardcenter gaan jaren mee. Wij leveren ondermeer toegangs- en bezoekers kaarten aan Openbare instellingen en Bedrijven. De clubs en verenigingen zijn klant voor de lidmaatschapskaarten. Winkeliers worden op hun wenken bediend voor de algemeen bekende getrouwheidskaarten in aantallen van 100 tot miljoenen kaarten.

Cardcenter levert eveneens alle gerelateerde accessoires (kaarthouders, clips, lanyards, kofferlabels, naamkaartjes,…) & services (verzending van kaarten via de post, aanbrengen van kaarten op een inschrijfformulier,…).