Home

Prices on our website are subject to uncontrolled increases by our suppliers. If the price is not correct, we will send you a price confirmation.

DILOCA – Your Digital Card

Your DIGITAL CARD for your organization!

  • Provide your customers with a full digital card!
  • Quickly and easy!
  • No plastic, no waste, no transport and no energy!

We make your DIGITAL CARD provided with your Identity, Logo, Address, Image and QR-code.

Use it as a new digital Client card, Member card, Ticket or Access voucher…

Read more…

Jouw partner in 100 tot miljoenen kaarten!!!

Cardcenter staat garant voor de hoogste kwalitatieve normen van bank- en klantenkaarten. Wij garanderen van onze kant de hoogste kwaliteit van gelamineerde en tevens niet-gelamineerde kaarten binnen de toleranties van de algemene ISO-normen voor plastic kaarten. Cardcenter gebruikt de beste offset printers en kan tevens digitaal printen via de HP Indigo.

De kaarten geleverd door Cardcenter gaan jaren mee. Wij leveren ondermeer toegangs- en bezoekers kaarten aan Openbare instellingen en Bedrijven. De clubs en verenigingen zijn klant voor de lidmaatschapskaarten. Winkeliers worden op hun wenken bediend voor de algemeen bekende getrouwheidskaarten in aantallen van 100 tot miljoenen kaarten.

Cardcenter levert eveneens alle gerelateerde accessoires (kaarthouders, clips, lanyards, kofferlabels, naamkaartjes,…) & services (verzending van kaarten via de post, aanbrengen van kaarten op een inschrijfformulier,…).